Бившата изгора на украинската футболна легенда Артьом Милевски - известната хубавица Валерия Крук, направи шокиращо признание, съобщава „Телеграф“. 39-годишната изкусителна певица и модел заяви, че е отказала секса.

Нещо, с което, поне публично, изглежда се е примирил настоящият й партньор Олександър Яковенко. И той като Милевски е бивш играч на Динамо Киев и национал в различните възрастови формации на Украйна.

От споделеното от Крук става ясно, че тя вече е загърбила периода за сексуални експерименти и гледа чисто платонически на връзките си.

„Знаете как казват диетолозите, когато гледат изследванията на черния дроб: „Вие вашето вино вече сте си го изпили“. И при мен е така - моето съм си го взела. Когато жените говорят, че искат секс на 40 години, не вярвам в това.

Сега повече искам да разговарям, да готвя през цялото време, но не и да правя секс. Той за всеки е нужен по-различен начин. Всеки организъм е индивидуален. Така е и в секса. Хубаво е да има баланс между това, което иска мъжът и което иска жената. А когато на един човек физиологично му е нужно един път в седмицата, а на другия – пет, се получава дисонанс. Такъв брак има малък шанс да оцелее.

Ако не обичам мъжа и не изпитвам някакви емоции към него, спокойно мога да живея и година без секс. И това няма да ми развали живота. Струва ми се, че всяка разумна жена има с какво друго да се заеме - саморазвитие, работа, деца, пътешествия. Не всичко се свежда до секса. Това е примитивно“, философски настроена е Валерия.

Валерия Крук е много популярна в Украйна. Тя е художничка, модел, певица, телевизионна водеща, фитнес специалист. Седем години се е обучавала на бални танци. Завършила е и Киевския международен университет по гражданска авиация със специалност икономика.

Преминала е през два брака и има дъщеря. Връзката й с Артьом Милевски, който бе избиран за футболист на годината в Украйна през 2008 и 2009 г., бе една от най-обсъжданите от медиите в страната.

С Олександър Яковенко, който е играл в отбори като Андерлехт и Фиорентина, имат роман от около четири години.