Приятелката на Джейк Пол - Джулия Роуз, се пошегува и покани жената до Томи Фюри - Моли-Мей Хейг, на кални борби, пише webcafe.bg.

Пол и Фюри ще се изправят един срещу друг на 18 декември в "Амали Арена" в Тампа, Флорида, САЩ. И Джули е убедена, че ще може да победи приятелката на Фюри в подгряващото събитие на вечерта.

Тъй като Моли-Мей не отговори на предизвикателството ѝ, Джули излезе с доста нетрадиционно предложение.

"Опитах се да я накарам да се обзаложим - каза приятелката на Джейк Пол пред TMZ Sports. - Но тя не отговори. Моли май не е много уверена в мъжа си.
Хайде, Моли, нека се обзаложим! Колко убедена си в победата на Томи? Хайде, нека да видим!"

Запитана дали е готова да се изправи срещу Моли-Мей на ринга, Джули отговори: "Може да се борим в калта!"

Томи Фюри ще бъде най-сериозното предизвикателство за Пол в, нека да кажем, кариерата му на ринга. Ютубурът е с четири победи от четири мача, като в последните си два победи бившите ММА звезди Бен Аскрен и Тайрън Уудли.

От своя страна, 22-годишният Томи Фюри, който е с две години по-млад от Джейк, е със 7/7 на профи ринга досега.

Преди няколко дни бащата на Тайсън Фюри, който е братовчед на Томи - Джон Фюри, каза, че световният шампион ще бъде в ъгъла на Томи и ще му помага за битката с Пол.

"Ако не победи Джейк Пол, няма място за него в бокса. Този мач е от изключително значение и за двамата. Но Томи може да го победи и има качествата да го нокаутира.

Тайсън ще бъде в неговия ъгъл и ще му помогне с всичко, което му е нужно. Очаквам зрелищна победа на Томи, след което ще се насочим към другия брат - Логан."