Сексапилна мацка се завъртя около пилота от Формула 1 Люис Хамилтън и дори му гостува във вилата в Колорадо, пише "Монитор".

Именно британецът е утешил Камила Кендра, която в началото на август се раздели със старата си любов Тейлър Камерън, който е участник в популярното американско шоу „Ергенът“. До края на 8-месечната им връзка се стигна, след като Тейлър беше изловен да се натиска с непозната блондинка в бар.

В огледалото

27-годишната Камила е успешен модел и инфлуенсър. Родена е в Доминиканската република, но когато е само на 3, родителите й се местят в Маями. За себе си казва, че ако не е била станала модел, щяла да бъде пилот като баща си.

Красавицата сама се издаде за връзката си с Хамилтън. Тя публикува две свои снимки. На едната е облечена в риза на седемкратния шампион във Формула 1 и позира в дома му. На другата е по бельо, но в отражението на огледалото се вижда един от трофеите, спечелен от 36-годишния Люис.

Само приятели

Феновете одобриха връзката между двамата, но приближени до двойката отричат интимни отношения. „Те са приятели от няколко години, ето защо тя е била в къщата му е и облякла ризата му“, твърдят запознати.

Най-сериозната връзка на Хамилтън до момента е с Никол Шерцингер. Пилотът беше с бившата на Григор Димитров в продължение на 8 години, до 2015-а. След нея той беше свързан с редица известни жени, сред които моделката Кендъл Дженър, певиците Риана и Рита Ора. През юли 2020-а пък за романтична връзка с него призна руският модел Виктория Одинцова.