Талантът на Левски Божидар Краев даде интервю пред клубния сайт, в което говори по много интересни теми.

Атакуващият халф разкри кои са му любимите занимания извън футбола, любимият филм и актьор, както и целите му за в бъдеще.

"Вече имам повече отговорности, все пак станах пълнолетен. Става въпрос и за семейството, и за отбора, навсякъде. Сега ще има и по-малки момчета от мен, знам какво е да гледаш от по-големите и да попиваш от тях. Искам да бъда за пример".

"Има йерархия в отбора, според която, за да стъпиш в колектива, трябва да мине време. Но аз вече съм трета година и след всяка тренировка, след всяка седмица, се чувствам все по-добре и все по-навътре в нещата".

"Ангажиментите ми са свързани изцяло с футбола. Но обичам да правя много различни неща, като риболов, разходки... Извън футбола следя Формула 1. Към този спорт се запалих преди около година, защото ми е интересно с големия адреналин в него".

"Там състезателите са готови всяко едно състезание дори да умрат и предприемат този риск в името на победата. Любимият ми пилот е Нико Розберг, но и Люис Хамилтън ми е симпатичен. Битката ще е между тях за титлата, но аз сякаш съм повече за Розберг заради стила на каране и начинът му на поведение".

"Любимият ми филм е "Кръстникът". Той беше един от първите, които изгледах и до ден днешен не съм видял някой, който е по-добър от него. Любимият ми актьор е Робърт де Ниро, но сега има и много българи. Трябва и тях да гледаме, но Де Ниро е на върха на пирамидата, заедно с Джак Никълсън".

"В музиката, следя като изпълнител Крис Браун. При рапърите, когато рецитират нещо бързо, това те кара и те да мислиш бързо и да се опитваш да си преведеш какво казват".

"Божидар Краев е човек, който попива от всеки. Гледам да виждам най-добрите качества на хората и да ги прилагам върху себе си. Няма съвършени хора, затова от всеки човек мога да видя най-различно нещо. Не говоря само за футбол, говоря за честност, интелигентност, такива неща. Затова и гледам приятелите ми да са такива".

"Имам цели. По-краткосрочните са да се подготвя добре сега на лагера, да вляза добре в първенството и да бъда водеща фигура. При това не само в отбора, но и в "А група", каза Краев пред сайта на "сините".

Навършилият пълнолетие Божидар Краев за интересите извън футбола и целите на терена... Специално за клубната страница на ПФК Левски:

Posted by Levski news on 25 юни 2015 г.