Легендата на Челси Дидие Дрогба изневеря на съпругата си с Мис Холандия Татяна Маул, информират медиите в Ниската земя. Стрелецът има три деца от Диаките Лала, но това не му пречи да се разписва и на "чужд терен".

"Отново съм сингъл, защото нещата са сложни. Той е футболист, играе в Челси, познат е на целия свят, но аз няма да кажа нищо повече. Понякога е по-добре да не казваш нищо. Аз все още го обичам", сподели хубавата Татяна, която е на път да разбие семейството на котдивоареца.

Тя направи признанието пред холандското радио "Фън Екс" и разбуни духовете, но не пожела да отговори на въпроса на водещия дали любовникът й е Дрогба.

Маул е била в Лондон от 20 ноември до 14 декември, за да участва в конкурса Мис Свят, спечелен от Мис Южна Африка. Точно в този период холандката се е запознала с Дрогба, който очевидно не е успял да издържи на изкушението...

Татяна Маул не крие интереса си към футбола. Няколко пъти тя посещаваше мачове на германския Шалке и дереше гърло за Холандия на Мондиал 2014.

Дрогба и съпругата му: