Треньорът на Реал Мадрид Нури Шахин се обвини след загубата от Реал Мадрид с 2:5 в Шампионската лига за промените в защита, предаде Ройтерс. Неговото решение да подсили отбраната си при 2:0 за тима му на почивката, се е отразило на играта след почивката.

"Не е лесно да се обясни. Мисля, че играхме добре с топката, имахме много решения. Момчетата се справяха добре, вкарахме два гола, но знаехме, че второто полувреме ще е дълго", каза той пред репортерите.

"Забелязахме през второто полувреме, че бяхме върнати в полето ни, имахме проблеми в защита и мислех, че трябва да играем с трима в отбрана, но това не се получи", добави той.

"Моя е грешката и трябва да я приема. Ще има критики, но аз ще се изправя срещу тях. Защитавахме се много зле. Но трябва да отбележим и индивидуалната класа на Реал Мадрид", подчерта треньорът.

Въпреки това Шахин смята, че отборът му трябва да извлече позитивните неща, най-вече през първото полувреме и да коригира грешките.

"Беше горчива загуба, боли ни, защото можеше да си тръгнем с по-добър резултат. Ако успяваме да играем футбол срещу Реал Мадрид както през първото полувреме, то значи можем да го направим срещу всеки. Справихме се добре в атака", завърши Нури Шахин.