Борусия Дортмунд постигна домакински успех с 4:2 над Бохум в двубой от Бундеслигата в петък вечер, а старши треньорът Нури Шахин настоя, че тимът му трябва да продължи да подобрява защитата си, за да избегне нови неуспехи.

Отборът от Дортмунд допусна тежка загуба с 1:5 от Щутгарт в предишния кръг на германския шампионат, а срещу Бохум изоставаше с 0:2 преди да обърне до 4:2.

"Вероятният сценарий за 0:3, който можеше да се случи, бе на път за се случи, защото се защитавахме много, много зле. Беше много, много лоша защита от наша страна", каза наставникът на Борусия на пресконференцията след срещата.

"Трябва да се развиваме в тази област. Надявам се да се подобрим възможно най-бързо, защото няма друг начин", добави Шахин и похвали представянето на новото попълнение Серу Гираси, който вкара два гола срещу Бохум.

"Всички сме много щастливи, че той е с нас. И аз не се радвам само за това, че вкарва голове, но и как се представя. Казвал съм го и преди. Той също бе един от тези, които имаха ясно съзнание на полувремето. Точно затова го привлякохме, за да може да помогне на отбора", коментира още Нури Шахин.