Треньорът на германския Борусия Дортмунд Един Терзич заяви, че изчистването на топката от Никлас Зюле през първото полувреме при домакинството срещу Пари Сен Жермен в Шампионската лига е било с цената на попадение. Тогава защитникът се намеси след удар на Килиан Мбапе към опразнената врата на "черно-жълтите" и запази временното равенство - 0:0, а в крайна сметка двубоят завърши при 1:1.

"Това положение беше като гол за нас. Класата на съперника се вижда, когато играчите комбинират и получат малко свободно пространство", категоричен бе Терзич.

"Фактът, че завършихме на първо място в групата си, не е нещо, което приемаме за даденост. Затова сме много щастливи", коментира още наставникът на Борусия Дортмунд след като тимът му оглави група F.

Спортният директор Себастиан Кел смята, че равенството - 1:1 срещу Пари Сен Жермен е справедлив резултат. "Мачът бе интересен, можеше да има повече голове, но смятам, че равенството е справедливо", каза Кел.

"Поздравления за всички в отбора, че завършихме начело в групата. Двубоят беше наистина луд. В крайна сметка мисля, че беше справедливо да приключим наравно. И двата тима имаха доста шансове", добави футболистът на Борусия Дортмунд Марко Ройс пред DAZN.