Треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп отново се погрижи за доброто настроение на фенове и журналисти. Той беше попитан какво е мислел веднага след жребия за полуфиналите за Купата на Германия, в който "жълто-черните" се паднаха с Байерн Мюнхен.

"След края на мача в Леверкузен бях сигурен, че ще се паднем с Байерн и затова изобщо не гледах жребия по ARD. Вместо това си пуснах "Закон и ред" и гледах телевизия", изцепи се Юрген.

"Нашите мачове в Мюнхен винаги са доста равностойни, готино е, че ще играем с Байерн там. Това е голям турнир и аз със сигурност не съм на мнение, че нямаме шанс срещу тях. Дори се зарадвах, защото през последните години ако искаш да спечелиш купата, трябва да минеш през Байерн."

"За мен няма значение на какъв етап от турнира ще ги срещнем, при положение че, така или иначе трябва да играем срещу тях. Мачовете ни през последните години винаги са били интересни и напрегнати."

"Мачът с Гладбах... Срещу тях направихме един от най-добрите си мачове през сезона, но без сами да успеем да вкараме гол. Получихме помощ от милия Кристоф Крамер, който този път е наказан. Навярно Лусиен Фавре го е помолил да си изкара пети жълт картон, за да не обърка нещо и този път", пошегува се още Клоп.