Списание "Шпорт Билд" разкрива нови подробности по случая "Кевин Гроскройц". Както е известно, халф-бекът на Борусия Дортмунд и на германския национален отбор препика колона в хотел преди десетина дни и бе одрусан с 60 000 евро от "жълто-черните".

Още по темата

 

Според изданието, преди да се изпикае в берлинския хотел, Гроскройц се е държал доста агресивно по време на партито по случай края на сезона, нахвърляйки се върху гости на заведението.

Явно националът е изпитал истински микс от емоции, защото се оказа, че е плакал публично заради грубата си грешка, която доведе да откриване на резултата във финала за купата на Германия.

При пристигането си в хотела Гроскройц отново е превключил на агресивна вълна, обиждайки рецепционистката.

Един от гостите на хотела се е опитал да защити служителката, което разгневило футболиста. Той ударил госта по ръката, след което е бил спрян от двама свои приятели.

В Германия продължават дискусиите дали Гроскройц заслужава да бъде в състава на Йоахим Льов заради изцепките. В защита на халф-бека се притече не кой да е, а спечелилият всяка една възможна купа във футбола почетен президент и нов посланик на Байерн Мюнхен Франц Бекенбауер.