Мачът от 1/16-финалите за Купата на България между Добруджа и ЦСКА ще има и благотворителна нотка. На стадиона ще има специални дарителски кутии в помощ на футболиста на домакините Емо Ангелов. Отделно всеки желаещ може да дари пари чрез данните, най-долу в текста.

Ето съобщението на ФК Добруджа без редакторска намеса:

Уважаеми медии,

ПФК Добруджа и футболната общност обединяват усилия в подкрепа на младия талант Емо Ангелов, който се нуждае от нашата помощ. След тежък инцидент, футболистът от школата на клуба Емо е обездвижен и му предстои продължителен и скъпоструващ процес на лечение.

На предстоящия мач за Купата на България срещу ЦСКА ще бъде проведена специална кампания за събиране на средства в помощ на Емо. Инициативата цели да обедини всички фенове и хора с добро сърце, за да помогнат на младия футболист в трудния му път към възстановяване.

По време на мача ще бъдат поставени дарителски кутии във всеки сектор на стадиона, където всички желаещи ще имат възможност да направят своя принос за Емо. Освен това, отборът, треньорският щаб и ръководството на ПФК Добруджа вече събраха средства, които ще бъдат връчени на Емо по време на мача.

Нека заедно покажем, че футболната общност има силата да прави чудеса и да подаде ръка на тези, които се нуждаят от нея.

За всички, които искат да помогнат, предоставяме следната информация за дарения:

Дарителска сметка:
IBAN: BG15SOMB91301068377002
Титуляр: Емо Николаев Ангелов

DMS: Изпратете SMS с текст „ЕМО“ на номер 17 777

PAYPAL: EMO.ANGELOV1919@abv.bg

REVOLUT: 0894396176