Промоутърър на Тайсън Фюри (34-1-1, 24 КО) - Франк Уорън (Queensberry), в интервю за SkySports, говори за шансовете на своя боец ​​да победи Олександър Усик (22-0, 14 КО) в реванша. Битката ще се състои на 21 декември.

„В 7-ия рунд Фюри хвана Усик с великолепен ъперкът. Бях сигурен, че е на път да довърши съперника си. Мислех, че това ще се случи в следващия рунд. Но Усик се върна в битката и хвана Тайсън с отличен удар право в носа.”

Уорън смята, че този момент е бил ключов в битката: „Тайсън загуби инициативата. Проверяваше лицето си с ръкавицата си все по-често. Още в следващия кръг той беше на ръба на нокаут. Но Усик не можа да го довърши. Тайсън успя да преодолее всички проблеми и дори спечели последния рунд. Мисля, че Усик показа своята уязвимост. В този 7-ми рунд той показа, че може да бъде уловен и разклатен. Това си личеше от люлеещите му се крака. Тайсън знае какво и как трябва да направи. Остава да видим дали ще може да използва знанията си на ринга.”

Уорън си спомня, че първата битка се оказа толкова оспорвана, че дори и съдиите бяха разединени. Той вярва, че във втората битка всичко ще зависи от това как Фюри и Усик ще успеят да използват взаимно уязвимите места, които откриха в първата битка.

Снимка: БГНЕС