Вълнението нараства с всеки изминал ден като се доближаваме до дългоочаквания KWU SENSHI лагер, който ще се проведе в началото на септември в гр. Варна. Този лагер се превръща в култово събитие за бойните изкуства в България и извън нея, събирайки заедно едни от най-големите имена в кикбокса и карате, както и амбициозни състезатели и ентусиасти от цял свят. Това издание обещава да бъде също толкова вълнуващо, предлагайки уникалната възможност за всички участници да тренират с най-добрите в света и да създадат спомени, които ще останат завинаги.

Не е възможно да говорим за предстоящия лагер от 5 до 8 септември без да споменем някои от незабравимите моменти от предишните издания. Всеки лагер KWU SENSHI до момента бе изпълнен с вълнуващи моменти, които останаха в паметта на всички участници. Всеки от инструкторите споделя своя опит и стратегия за победа в големите турнири, като успява да мотивира и вдъхнови всички присъстващи с невероятните си истории и спомени от времето си на ринга. Този септември със сигурност ще има още много такива моменти, които ще накарат участниците да мечтаят още по-смело и да работят още по-усилено.

Представяме ви и нашите инструктори:

·     Ернесто Хуст

·     Шихан Семи Шилт

·     Алберт Краус

·     Анди Зауер

·     Шихан Николас Петас 

·     Сенсей Тариел Николейшвили 

·     Сенсей Захари Дамянов 

·     Сенсей Петър Мартинов

·     Сенсей Ян Сокуп 

·     Сенсей Юске Фуджи

Предстоящият лагер във Варна не само ще продължи традицията на висококачествено обучение, но и ще предложи нови и вълнуващи изненади. Участниците ще имат възможност да тренират под ръководството на някои от най-добрите треньори в света, да се срещнат и обменят опит с бойци от различни държави и да се насладят на незабравима атмосфера край морето.

Очакват се интензивни тренировки, които ще изпитат физическата издръжливост и техническите умения на всеки участник, както и специални семинари, посветени на психическата подготовка и стратегията на ринга. Тези, които вече са били част от KWU SENSHI лагери, знаят, че това не е просто обучение, а цялостно преживяване, което трансформира не само тялото, но и съзнанието.

Един от най-ярките моменти на това събитие ще бъде и професионалната гала вечер на SENSHI 23, която ще се проведе на 7 септември от 18:30 часа под открито небе. Тази вечер събира на едно място едни от най-добрите бойци от цял свят, които ще се изправят един срещу друг в напрегнати и зрелищни битки. Публиката ще има възможността да се наслади на професионални мачове, изпълнени с адреналин и страст, докато бойците демонстрират своите умения и борбен дух. Гала вечерта на SENSHI не е просто събитие – тя е кулминацията на целия лагер, която оставя незабравими спомени и вдъхновение както за участниците, така и за зрителите.

Лагерът KWU SENSHI е събитие, което не бива да се пропуска. Съчетание от професионализъм, страст към бойните изкуства и уникална атмосфера, това е мястото, където мечтите се превръщат в реалност. Ако сте готови да приемете предизвикателството и да станете част от това незабравимо преживяване, то Варна ви очаква с отворени обятия в началото на септември.