Конър МакГрегър наскоро се превърна в съсобственик на една от най-големите вериги за бойни спортове в света – BKFC, но изглежда амбицията му е не само да върти парите, а и да се състезава в бокса с голи ръце. Това призна днес самият той на официалната си пресконференция преди предстоящата гала на организацията в Испания, научихме от Boec.bg.

„Остава ми още малко работа за вършене с UFC, където имам договор за още два мача. Но със сигурност тук имаме трима в лека категория, на които съм хвърлил мерника. Не съм тук само като собственик. Аз съм играещ мениджър. Скоро ще си връча титлата“, заяви в типично свой стил „Прословутия“ от Марбела.

Заедно с Дейвид Фелдман двамата потвърдиха, че ще продължат политиката с привличане на свободни агенти от големите MMA вериги, какъвто скоро може да бъде случаят и с ирландеца. Отново бе споменато името на Йоел Ромеро, който преди няколко седмици подписа с BKFC.

Боксът с голи ръце несъмнено има потенциал да се превърне в една от най-големите спортни организации в света, ако продължава да се развива с подобни темпове.