Англия финишира на второ място на Европейското първенство по футбол за втори пореден път, като така недоволството към отбора за пореден път ескалира сред феновете, а и сред играчите. Това сякаш тикна три от звездите на отбора в обятията на бокса и вече се появи информация, че се готвят за дебют, научихме от Boec.bg.

Става дума за Джуд Белингам, Деклан Райс и Джеймс Мадисън. Тримата са открито почитатели на най-популярния боен спорт, а и вече имат пряка връзка с един от водещите хора – Еди Хърн.

Самият президент на Matchroom Boxing сподели пред DAZN, че работи в тясно сътрудничество с организацията Soccer Aid, която ежегодно организира благотворителни футболни турнири с участието, както на най-големите звезди, така и с хора извън футбола. Целта на Хърн е да се сформира ново звено, наречено Boxing Aid. Именно там той иска да включи Белингам, Райс и Мадисън.

„Деклан Райс е голям фен на бокса. Джеймс Мадисън може и да не е в състава, но също е фен. Джуд Белингам също, а те са доста силни момчета“, каза промоутърът.

Експертизата на братята Пол в случая би била от огромна полза, защото тяхната верига Misfits Boxing вече прави доста успешни инфлуенсърски битки. Предстои да видим дали и те ще припознаят идеята.