В момента текат плейофите на Националната баскетболна асоциация (НБА), а скоро ще можем да разберем кои отбори ще достигнат финалните серии за шампионския трофей. Всеки може да направи своите залози за НБА na winbet.bg, където родният игрален сайт предлага възможност за правене на предвиждания върху различни срещи и пазари.

Но кои са петте най-велики играчи на всички времена в историята на Националната баскетболна асоциация? Струва си да обсъдим това.

Коби Брайънт

“Черната мамба” вече не е сред нас, но определено този играч ще бъде помнен завинаги от феновете на ЛА Лейкърс и баскетбола като цяло. Той е петкратен шампион на НБА с “езерняците”, като два пъти е избиран за MVP на финалните серии. Два пъти Брайънт печели и златен олимпийски медал със селекцията на САЩ - през 2008 и 2012 година.

Уилт Чембърлейн

Внасяйки революция в позицията на център, Уилт Чембърлейн и до днес държи някои рекорди, свързани с реализираните от него точки за 14-те му сезона в лигата. Той, например, е единственият играч в цялата история на НБА, успявал да реализира 100 точки в един мач. Чембърлейн е и единственият, успял да завърши кариерата си с 50 точки средно за сезона - постижение, което трудно някой би подобрил към момента.

ЛеБрон Джеймс

Все още активен, 38-годишният ас на Лос Анджелис Лейкърс успя да си спечели място на един от най-добрите играчи в историята на НБА. Четирикратен шампион, Джеймс е също така четирикратен MVP на финалните серии и четири пъти избиран за MVP на сезона. През тази година Крал Джеймс изпревари легендата Карим Абдул-Джабар, превръщайки се в най-резултатният играч в цялата история на НБА - постижение, с което той наистина може да се гордее.

Лари Бърд

Разполагащ с изключителна стрелба, Лари Бърд и до днес остава една от най-големите легенди в цялата история на НБА. Той прави знаменита кариера с цветовете на само един отбор - Бостън Селтикс, с който печели титлата в НБА на три пъти. Два пъти е избиран и за MVP на финалните серии, а през 1992 година е част от “Дрийм Тийм”-а на САЩ, триумфирал на Олимпийските игри в Барселона.

Майкъл Джордан

Какво може да се каже за Майкъл Джордан, което все още не е казано? Мнозина са на мнение, че никога повече няма да видим друг баскетболист като Въздушния. Шесткратен шампион на НБА и също толкова пъти избиран за MVP на финалните серии, Джордан бе основното вдъхновение на онзи знаменит отбор на Чикаго Булс. И надали имаше нещо с топката, което Въздушния да не може да направи. Днес името на Джордан е със знак за равенство с титлата “най-велик на всички времена”.

Спортни функционалности в WINBET

Всички фенове на спортните залози могат да се възползват от специалните спортни функционалности на winbet.bg, които действат в помощ на потребителите.

При Ранно изплащане НБА, например, баскетболните почитатели ще получат автоматично затваряне на своя залог, стига подкрепеният от тях отбор да поведе с 20 точки разлика.

В същото време налице е и функцията Бонус колонка, при която всяко добавено събитие в акумулатора на потребителя щеч носи допълнителен процент към евентуалната печалба. Така колкото повече събития е добавил в своя фиш играчът, толкова по-голям бонус може да получи.

Не е за подценяване и функцията “Създай залог”, която може да бъде използвана и при залози за баскетбол. При нея потребителят може да комбинира до десет различни пазара във фиша си, експериментирайки и използвайки своята креативност до краен предел.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.