Време е за нови победи! Време е за SENSHI! Бойци, пред които няма място за отстъпление, ще завладеят арената!

14-ото издание на атрактивното бойно шоу ще се проведе на 3 декември в Двореца на културата и спорта, гр. Варна. Начало на титаничните сблъсъци ще бъде дадено в 19:00 часа.

Билетите за SENSHI 14 вече са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

Бойната карта на новото издание на SENSHI ще включва гладиаторски битки по правилата KWU Full Contact между бойни звезди от целия свят. Те ще се изправят на разгорещената арена на SENSHI, за да премерят сили и боен дух в титанични сблъсъци, които ще оставят публиката без дъх. Специални гости, рефери и коментатори на събитието ще са световни величия в областта на бойните спортове – Сам Греко, Николас Петас, Петер Артс, Семи Шилт, Ернесто Хуст, Алберт Краус.

SENSHI е професионална верига бойни галавечери – еталон за зрелищно, качествено и атрактивно шоу. Всяко издание на SENSHI е с уникален формат и гарантира истински боен спектакъл и непредвидими двубои на ринга до самия край.

Зрелищната бойна галавечер ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

14-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.