Олександър Усик, който защитити световните си титли в тежка категория, надделявайки в реванша над Антъни Джошуа, отвърна на коментара на Тайсън Фюри, че украинецът и „Ей Джей“ са направили една от най-лошите битки в тежка категория и, че самият „Цигански крал“ би ги победил и двамата в един мач на ринга!

„Това е, за което мечтая всеки ден. Ще сритам задника на Тайсън Фюри”, катогоричен беше Усик, цитиран от Boec.bg.

Припомняме, че малко след реванша за поясите на WBA Super, WBO, IBF и IBO, Тайсън Фюри се подигра на Усик и Джошуа.

„Това беше пълна боза. Двамата бяха ужасно слаби. Може би, най-лошият мач за титла в историята на тежка категория. Ще унищожа и двамата в една и съща вечер“, бяха част от думите на Фюри!

34-годишният Фюри обяви, че се оттегля от бокса през април, след като нокаутира Дилиън Уайт. Но не му отне много време да бъде изкушен обратно след победата на Усик над Джошуа – втората му за 11 месеца. Това би обещало първото обединение на титлите в тежка категория!

Въпреки това ирландецът, който няма поражение на професионалния боксов ринг, трябва да обяви решението си дали ще се върне на ринга в писмен вид до 26-и август, иначе титлата на Световния боксов съвет (WBC) ще му бъде отнета и овакантена.

35-годишният Усик изглежда предполага, че той ще бъде този, който ще си тръгне, ако не може да се изправи срещу Фюри: „Сигурен съм, че Тайсън Фюри все още не се е пенсионирал. „Сигурен съм, убеден съм, че той иска да се бие с мен. Искам да се бия с него и ако не се бия с Тайсън Фюри, няма да се бия изобщо“, заяви Фюри минути след успеха в реванша за световните титли!

Снимка: БГНЕС