Александър Волков отказа Алистър Овърийм от мечтата на нидерландеца за титла при най-тежките в UFC. Руснакът победи „Разрушителя“ с технически нокаут във втория рунд в основния сблъсък на събитието UFC Fight Night 184, което се състоя рано тази сутрин в Лас Вегас, Невада, пише Boec.bg.

Руснакът стартира много мощно, вкарвайки ритник след ритник в тялото на Овърийм. Нидерландецът отвърна с няколко оувърхенда. Малко по-късно се отвори аркада на лицето на „Разрушителя“.

Волков не спираше да пресира и всичко си дойде на мястото. След малко повече от 2 минути от началото на втория рунд, „Драго“ ликува с успеха след мощна канонада от удари, която свали Овърийм на земята. Това накара съдията да прекрати сблъсъка.

За Волков, който е под номер 6 в ранглистата в тежка категория, това беше седми успех в UFC и втори пореден, след този срещу Уолт Харис, постигнат през октомври. Руснакът със съгурност ще влезе в топ 5 след победата над нидерландеца.

Загубата със сигурност ще извади Овърийм от топ 5 при най-тежките. Още повече, че мечтите му за титла се изпариха и серията му от две поредни победи беше спряна.