Галерия

Тази вечер българският боксьор Кубрат Пулев ще се опита да реализира голямата си мечта и да завоюва световната титла в тежка категория на професионалния бокс. За целта той ще се изправи срещу един от най-добрите боксьори на последното десетилетие - Антъни Джошуа. Залогът е огромен - и четирите пояса (IBF, IBO, WBA, WBO), които в момента са на кръста на британеца.

Най-очакваният мач в България няма да бъде излъчен по родните телевизии, но за сметка на това любителите на бокса, че могат да наблюдават зрелището в стрийминг платформата DAZN, която държи правата за излъчване на двубоя. Абонаментът за DAZN за мача на Пулев срещу Джошуа е 2.99 лева, като не е само за двубоя, но и за целия месец.

За радост на родните фенове на бокса, сблъсъкът ще бъде излъчен с български коментар. Той ще е дело на Огнян Георгиев и Камен Петров.

Боксовата галавечер ще започне в 20:00 часа българско време, като се очаква събитието на вечерта да стартира около полунощ, пише "Труд". Според специално послание на Кубрат Пулев към многобройните му фенове в България става ясно, че можем да очакваме мача след 23:30 часа българско време.