Световният шампион по снукър Рони О’Съливан разкри, че изпитва голям респект към Нийл Робъртсън и Марк Селби, които трябва да излъчат противника му в мача за титлата на световното първенство по снукър в Шефийлд.

„Остава ми още един мач в турнира, така че не мога да си позволя да се радвам твърде много. Сега мисля изцяло за финала в неделя и понеделник. Искам да се насладя на почивния си ден и да съм готов за финала в най-големия турнир”, каза О’Съливан.

„Да играя на три поредни финала, след като вече съм спечелил два от тях – това е нещо, което никога не е минавало през главата ми допреди три години”, продължи Ракетата, коментирайки възможните си съперници в мача за титлата.

„Нийл Робъртсън и Марк Селби са играчи от най-висока световна класа. Нийл е №1 в ранглистата и вкарва много здраво. Марк пък е най-трудният възможен съперник в тура. Изпитвам огромен респект и към двамата.”

„Сега просто трябва да се подготвя и да си свърша работата във финала. Ако играя играта си и вкарвам, тогава имам добри шансове”, допълни петкратният световен първенец.