Световният №2 в снукъра Марк Селби призна превъзходството на Рони О'Съливан в снощния финал на Мастърс между двамата. Веселяка от Лестър бе детрониран в лондонската зала "Александра Палас", след като бе напълно надигран с 10-4 фрейма от Ракетата.

"Мисля, че Рони беше просто фантастичен в първите три фрейма на мача. Не мисля, че има друг играч в света, който може да вземе тези фреймове само с по една визита край масата. Той беше изключително точен", сподели Селби.

"Поздравявам Рони, победата му е заслужена. Той игра толкова добре. Ако вземе инициативата, той може да те разгроми. Точно това ми се случи. Не е позорно да загубиш от Рони."

"Той прави така, че играта изглежда толкова лесна. Трябваше да спечеля четвъртия фрейм и тогава можеше да стане различно. Дори при 1-7 не смятах, че нямам шансове и вярвах в победата. Опитах се да вкарам напрежение върху него и да си върна увереността."

"Разочарован съм, че загубих финалите на UK Championship и Мастърс, но ако продължа да работя здраво се надявам, че скоро ще започна отново да печеля трофеи. Вече съм печелил Мастърс три пъти и тази загуба не боли толкова много", завърши Селби.