Лятото е в разгара си, а именно по време на този сезон се провеждат ежегодните награди на SBC, които интересуват силно всички компании, подвизаващи се в iGaming сектора и надяващи се да бъдат забелязани за свои иновации и находчивост. През тази година и българската гейминг сцена ще има представител, който е номиниран в една от категориите и ще очаква с нетърпение да разбере дали ще спечели приз.

Става дума за играта Nostrabet Tipsters League, която се организира и провежда от платформата Нострабет, която се занимава с всичко, свързано със света на футбола и разумното залагане. За тези от вас, които за пръв път чуват това име, нека се опитаме да ви обясним за какво точно става въпрос. 

Какво представлява Nostrabet Tipsters League?

Играта ще се проведе за 4-ти пореден сезон като нейният старт е на 1-ви септември, в синхрон с дългоочакваното начало на всички големи европейски първенства. Надпреварата дава шанс на всеки да покаже най-добрите си способности като типстър, давайки прогнози за всякакви мачове от футболния свят, простиращи се на всички континенти, на които тази велика игра се практикува. Играта се провежда до края на месец май, когато и всички големи първенства завършват. 

По време на първенството се води генерално и месечно класиране, като всеки участник може да се надява на завидни награди, ако успее да завоюва място в топ позициите на края на всеки месец. В случай пък, че тенденцията е добра през цялото време на провеждане на надпреварата, то ще имате възможност и да се борите за челно място в генералното класиране, а там наградите стават съвсем внушителни. 

Ако някой играч „изгърми“ всичките си налични точки, то Нострабет е измислил начин да ви компенсира и даде втори шанс. Става въпрос за „Колелото на късмета“, което ще ви даде определен брой точки след завъртане, с които може отново да влезете в играта. В началото на всеки месец точките се обновяват и получавате наново максимална наличност.

Кой може да участва в Nostrabet Tipsters League?

Досега потребителите в играта бяха единствено българи, което е напълно очаквано. Сезон 4 на шампионата с прогнози обаче обещава да е още по-интересен, имайки предвид, че шанс за участие получават и хора от всички краища на света, които успеят да разберат за провеждането на играта. Единственото условие за участие е да се регистрирате в платформата на Ностарбет. Това е изключително лесна задача, имайки предвид че са ви необходими само имейл и парола, а оттам насетне надпреварата започва веднага. 

Какво казаха от Нострабет за номинацията?

Зад този успех на Нострабет стоят цял екип от мотивирани професионалисти, които неуморно търсят начини да вдъхнат все повече живот в проекта. Сред тях е и Кристиян Кюлюнков, който даде своето мнение:

"Целият екип на Nostrabet и Websa е изключително щастлив за признанието, което получихме от SBC относно нашата игра с прогнози. Tipsters League дава възможност на играчите не просто да се състезават за награди всеки месец, но и да участват в нашата общност от типстъри, в която и хора от екипа споделят своите предвиждания за мачовете всеки ден. Няма да спрем да развиваме нашия продукт и ще направим всичко възможно повече хора да се докоснат до него и да извлекат ползите, които носи със себе си.", сподели Кюлюнков, част от екипа на Nostrabet.