Веригата физически казина Inbet реши да направи следващата стъпка в развитието си и да пусне сайт за спортни залози и онлайн казино. Фирмата обещава да не загърбва наложеното си име, което се свързва с перфектно обслужване и огромно разнообразие от игри. 

Можем да продължил още дълго да говорим за големите предимства на компанията. Вие обаче едва ли се интересувате от тях. Първоначалният поглед винаги е отправен към бонус офертите. По тази причина, ние няма да ви губим допълнително време и още сега ще ви запознаем със страхотните промо оферти, които ще бъдат налични ще в края на месец април. 

Първата информация, която виждаме директно от сайта е за Бонус Старт. Той ще бъде до 500 лева, но нямаме информация за какви типове залози ще се използва и какви ще са изискванията за депозит и превъртане. За съжаление, повече информация ще имаме чак на 27-ми април, когато Inbet тръгва официално. 

Бонуси за залози на спорт в сайта на Inbet

Спортната селекция на сайта остава загадка, но ние предполагаме, че няма да се различава съществено от тези на конкурентите. Всички букита се надпреварват да осигурят все по-голямо разнообразие. Истината обаче е, че играчите търсят само мачовете от топ 10 най-големи първенства в света. Едва ли ви интересува какви са опциите за залог на анголското първенство по хандбал. 

Стандартният Инбет начален бонус за спортни залози ще бъде 100% до 200 лева. Сега вече сигурно се питате: Защо Inbet казва, че ще има специално отношение към клиентите и ще промени манталитета на залагащите у нас, а тръгва със същата оферта, каквато може да бъде намерена и в сайтовете на конкурентите.

Да, обаче новият играч ще ви даде и бонус от още 50 лева, които са под формата на безплатен залог. Така, при депозит от 200 лева, вие ще получите допълнителни 250. Шансовете за изкарване на печалба са доста добри. Естествено, това няма да бъде единствения комплимент към новодошлите клиенти. 

Бонус ДЕРБИ

Тази промоция е с номинална стойност от 50 лева. Тя ще бъде валидна за всички големи футболни мачове. Гледайки календара, имаме усещането, че ще може да се възползвате от тези 50 лева още на финала за Купата на България. За щастие на феновете, този сблъсък ще бъде между двата най-популярни отбора в България и ще се изиграе пред препълнените трибуни на националния стадион „Васил Левски“.