Защитникът Кевин Клайн се разписа 3:01 минута преди края на продължението и така донесе победата на Ню Йорк Рейнджърс срещу гостуващия Детройт с 1:0 в среща от редовния сезон на първенството на НХЛ. Клайн получи пас от Кевин Хейс и преодоля Джими Хауърд. 

Вратарят Хенрик Лундквист направи 22 спасявания и записа четвърти мач без допуснат гол за сезона, а Рейнджърс спечелиха за седми път в последните си девет двубоя. Детройт загуби шест пореден мач като гост, което е най-дългата серия на тима от март 2012 година.

Джейсън Поминвил и Ерик Хаула записаха по един гол и две асистенции, а Минесота разгроми с 6:1 Чикаго и спечели за пръв път в клубната си история мач на открито. Двубоят се игра пред повече от 50 хиляди зрители на стадиона на университета в Минесота при температура на въздуха малко над нула градуса.

Нино Нидеррайтер и Райън Картър добавиха по едно попадение и асистенция, а Мат Думба и Томаш Ванек също се разписаха. Патрик Кейн отбеляза единствения гол за тима на Чикаго и вече има 35 попадения от началото на кампанията.

За Минесота това е четвърти пореден успех в Лигата. Нападателят Стивън Стамкос отбеляза гол при числено превъзходство 5:43 минути преди края на третата част за 3:2 при победата на Тампа Бей над Каролина с 4:2.
За Стамкос попадението е 25-о за сезона.

Райън Кеслър се отличи с два гола и асистенция за успеха на Анахайм с 5:2 срещу Калгари. Домакините записаха пета поредна победа. Ванкувър разгроми Колорадо с 5:1, а с две попадения се отчете Яник Хансен.