Капитанът на България Кирил Десподов изрази задоволство от позитивизма около националния отбор. Той ще говори пред медиите преди двубоя срещу Люксембург в Лигата на нациите, който е в събота от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев". 

"Мисля, че е рано да говорим, че сме фаворити. Направихме добри резултати. В момента ситуацията е доста позитивна. Утре ще се създаде добра атмосфера по трибуните. Знаем колко е важен утрешният двубой. Знаем колко ще ни помогне утрешният мач, ако спечелим трите точки. Всички в тима сме щастливи, че нещата в хората стават по-позитивни и те искат да ни подкрепят. Ще направим всичко възможно това да продължи и занапред", коментира Десподов.

"Пълният стадион ще ни даде криле. Феновете ни подкрепяха до края и до голяма степен успехът се дължи на тях. Като кажем Люксембург всеки си мисли, че трябва да победим с 3:0. Преди две години играхме контрола срещу тях и определено няма да бъде лесен мачът утре", каза още капитанът на България. 

България има 4 точки до момента след равенство с Беларус в Унгария (0:0) и победа над Северна Ирландия на същия стадион именно с единствен гол на Десподов.