Селекционерът на България – Илиан Илиев – най-вероятно ще направи три промени в титулярния състав в сравнение с този, с който направихме 0:0 с Беларус. Очаква се рокадите да бъдат във всички линии, пише „Мач Телеграф“.

Една от тях е принудителна. Филип Кръстев е наказан за двубоя и се очаква на негово място да влезе Иван Минчев, който се намира в отлична форма. Дребничкият халф се включи силно от скамейката в двубоя с Беларус и раздвижи атаката ни.

Промяната в защита ще бъде свързана със завръщането в състава на Георги Костадинов, който пропусна мача в четвъртък заради здравословни проблеми. Той ще заеме обичайното си място в средата на терена, а Валентин Антов, който игра там в мача с Беларус, ще се върне на обичайното си място в защитата. Това ще прати на пейката Алекс Петков.

Последната промяна вероятно ще е в атаката, където се очаква голмайсторът от миналия сезон Алекс Колев да отстъпи мястото си на топреализатора от този – Ахмед Ахмедов. Таранът на Левски беше доста статичен срещу беларусите, а през второто полувреме съвсем изчезна. Включването на Ахмедов след почивката пък вдигна темпото на атаките ни.