Вратарят на футболните ни "лъвове" Николай Михайлов направи любопитен коментар за предстоящата европейска квалификация с Малта.

Срещата е в неделя от 21.45 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде следена пряко по Gol.bg.

Както е известно, до този момент националите ни имат една победа над Азербайджан в Баку и две загуби - от Хърватия в София и от Норвегия в Осло.

Михайлов се определи за „черната овца“ в държавния тим и коментира играта му срещу Норвегия.

„Самооценката ми е, че беше добър мач с оглед ситуациите, които имаше пред вратата ми. Обвинен съм за положението при първия гол, но това е ситуация, която става един път на милион и се случи".

"Дълга топка, която нападателят не знаеше дали ще стигне. Топката така тупна, че стана трудна, както за мен, така и за Апостол Попов. Това се случва на хиляди вратари. Хората ме критикуват, но не е проблем".

"Аз от малък съм свикнал да съм черната овца. Аз съм реалист и съм най-големият си критик. Знам кога съм допуснал грешка. Едни, когато пазят и правят видима грешка е едно, а когато сбъркам аз, тогава е друго. Не може за едни да е майка, а за други баща."

"Грешките на другите минават между редовете, а аз като пазя и стане грешка се говори по три дни след това. Има и други футболисти, които не са играели по своите клубове, но са играли в националния отбор".

"Аз знам защо е така. Пак казвам, че съм черната овца, защото явно съм неудобен“, обяви Михайлов.