Спартак Варна обяви сътрудничеството с нов спонсор, който една от водещите световни компании в производството на електроника и електроуреди.

„С удоволствие ви съобщаваме, че Спартак Варна има нов партньор – една от водещите световни компании в производството на електроника и електроуреди – PHILIPS.

Philips Lighting България става част от нашето футболно семейство като спонсор, а тяхното лого ще бъде поставено на стратегически места в стадион „Спартак“ и клубната база. Договорът е за срок от една година, с възможност за удължаване.

"За нас е истинска чест и удоволствие да подкрепим един от най-големите и популярни футболни клубове в България. Радваме се, че се присъединяваме към семейството на Спартак и се надяваме с нашата помощ, клубът да продължи нагоре по пътя си на развитие. Преговорите с г-н Иван Иванов преминаха бързо и получените от него уверения в бъдещите планове съвпадат с визията и вижданията   ни за начин на работа. Желаем успех на отбора и всички, които подкрепят Спартак.", заяви г-н Христо Радев - управител на Philips Lighting България.

Изпълнителният директор на Спартак, г-н Иван Иванов, допълни: „Това партньорство е важна стъпка към стабилизиране на клуба, но пред нас все още предстои много работа. Благодарим на Philips България за доверието и бързата реакция. Присъствието на толкова престижен бранд в нашето семейство е знак за значимостта на Спартак, и ще дадем всичко от себе си, за да отговорим на високите им стандарти. Надяваме се да вървим заедно напред“, съобщиха от Спартак Варна в социалните мрежи.

Снимка: Lap.bg