Фенове на Локомотив София не искат Светослав Петров за нов старши треньор, пише Тема сшорт. Доскорошният наставник на Етър е спряган за червено-черните, но запалянковците категорично стоят зад сегашния предводител на тима Иван Колев.

Ръководните фактори в „Надежда“ не са особено доволни от представянето на отбора при опитния специалист. Решаващ за бъдещето му ще е домакинският двубой с Хебър Пазарджик на 27 септември (петък). При издънка в него почти сигурно ще се стигне до освобождаването на Колев. Червено-черните вече са провели разговори с Петров, каквато информация се появи. Тя разбуни духовете в „Надежда“. Фенове на червените в различни форуми и Фейсбук страници коментираха възможната рокада, която очевидно не одобряват.

Светослав Петров е бил помощник именно на Иван Колев през сезон 2021/22, като тогава напусна след скандал с част от привържениците именно заради наставника. Петров е и бивш футболист на Локо Сф.

В същото време стана ясно, че контузията на Юлиян Ненов не е толкова сериозна и той ще може да вземе участие в двубоя с Лудогорец в Разград в събота вечер. Ненов бе заменен принудително на почивката в двубоя с ЦСКА, загубен с 0:3. Имаше съмнения за счупена ръка, но те не се потвърдиха. Той бе сменен от Стив Траоре, който обаче ще остане на пейката и в Разград. Сред титулярите може да се завърне капитанът Валентин Николов. Той се върна в групата за двубоя с червените след отсъствие заради контузия. Не е изключено да го видим на терена в Разград от първата минута. Иван Колев все пак предвижда някои промени по състава.

Снимка: Lap.bg