Локомотив София е с подсигурен бюджет за новия сезон, разбра „Тема Спорт“. Клубът сключи договор с родна букмейкърска компания, която става генерален спонсор. Така червено-черните няма да имат финансови проблеми за кампанията. Имаше опасения, че такива ще възникнат, след като предишният рекламодател се отказа. Вече започна ребрандирането на стадиона на столичани. Очаква се до дни да бъде дадена и официална пресконференция.

Вчера официално приключи и ерата на Иван Василев като президент на Локомотив, разбра „Тема Спорт“. След 9-годишно управление бизнесменът вече документално няма нищо общо с клуба. Той е прехвърлил акциите си на Веселин Стоянов, който и доста бе в управата на червено-черните. Новият собственик е получил и миноритарните дялове на Иво Паргов и Валентин Николов.

Веселин Стоянов е добре познат сред червено-черната общественост, след като бе до Иван Василев от самото начало на рестарта на Локо, който тръгна от окръжните групи през 2015 година. Досега Стоянов бе в клуба в качеството си на член на Управителния съвет, помагаше и финансово, което самият Василев не криеше в медийните си изяви. С негово участие отборът се сдоби и с нов автобус през 2019-а. Сега той поема изцяло издръжката на футболния тим в Първа лига. Той осигури и бюджет за привличането на новите попълнения Светослав Диков, Юлиан Ненов и Симеон Славчев. Селекцията в Локо продължава.