Монтана и Ботев Пловдив си извъртяха равенство 1:1 в среща от "А" група.

Така двата отбора остават в дъното на класирането. Ботев е на 8-о място с 20 точки, докато Монтана е на последната десета позиция с едва 14 пункта.

Точен за домакините бе Атанас Илиев в началото на второто полувреме, но точката за гостите донесе Лъчезар Балтанов, който се разписа за пловдивчани.

Първото полувреме бе повече от скучновата, като играчите на двата отбора основно разиграваха в средата на терена и рядко стигаха до сериозни голови положения.

През второто полувреме футболистите се активизираха, размениха си по едно попадение и в крайна сметка се задоволиха с равенството.

Така "канарчетата" не успяха да си отмъстят за онова 0:6 в началото на сезона, но все пак ще зимуват пред Монтана в класирането.

Монтана - Ботев 1:1

Монтана: Христо Иванов; Йордан Тодоров, Асен Георгиев, Георги Ангелов, Владимир Мичев, Станислав Генчев, Иван Минчев, Борислав Балджийски, Сергей Георгиев, Атанас Илиев, Здравко Лазаров

Ботев: Виктор Голас; Йордан Христов, Радослав Терзиев, Пламен Николов, Филип Филипов, Лъчезар Балтанов, Милен Гамаков, Мариян Огнянов, Даниел Генов, Рахави Кифуети, Грегъри Нелсън