Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков очаква тежък мач със Славия. Срещата от 18-ия кръг на "А" група ще се състои в неделя от 16.00 часа в Ловеч.

"Предстои ни един от най-тежките мачове този сезон. Славия е отбор, който взе точки от първите три отбора в класирането.

Футболистите им играят много качествен футбол. Това показва, че няма да ни е лесно срещу тях", заяви Балъков на пресконференция днес.

"Аз още преди срещата с Левски казах, че не е важно как ще играем, а да взимаме точки. Това важи и за предстоящия ни двубой, нищо че ще бъдем домакини".

"Отборът на Славия стои добре на терена, има и качествени футболисти, но се надявам да спечелим, защото победата е много важна за нас", добави специалистът.

Балъков каза още, че има респект към отбора на Славия, но Литекс на всяка цена ще излезе за победа. "Двата отбора няма с какво да се изненадаме. Важното е кой как ще изпълни тактическите указания и как ще влезе в мача".

"След срещите с Черно море и Левски ние придобихме малко повече самочувствие, но винаги трябва да стоим здраво на земята, защото все пак имаме много млади футболисти", каза още Балъков.