Легендарният централен нападател и треньор на Левски Мишо Вълчев направи кратък коментар за моментното състояние на "сините".

Вълчев обяви, че на "Герена" липсва клуб, а възможности от страна на футболистите са лимитирани.

Бившият централен нападател коментира и финансовите възможности на Тодор Батков, както и завръщането на Димитър Димитров-Херо начело на Левски.

„Мъглата става все по-гъста. Ама собственикът Тодор Батков нямал пари, пък щял да дава акции на феновете, но пак той щял да командва, ще има ли лиценз, няма ли да има? Все неща, които са обвити в неяснота".

"Такава имаше и преди, кагото в клуба разполагаха с финанси, но не се знаеше кой управлява. Сега няма средства и пак нищо не се знае. Проблемът на Левски е, че трябва да се опита да изгради клуба наново, защото такъв сега сякаш няма".

"Едва след това идват въпросите за треньора. Не е сериозно да не се знае кой ще ти е наставник след два месеца. Да се праща Димитър Димитров да гледа играчи в чужбина, а да няма договор ми се струва несерозно".

"Всичко това е липса на каквото и да е планиране. А е видно, че със същите футбоисти няма да стане и Левски няма да е в тройката. Гонзо се опитва да промени нещо, но явно това са им възможностите и те повече не могат.

"От години говорим за грешки в защита, за халфове, които не са агресивни и не могат да изострят играта, както и за нападатели, които не могат да вкарват. Тези неща не са от днес, а от доста време. Така е и за треньорите“, каза Вълчев пред "Тема спорт".