Треньорът на Хасково Емил Велев-Кокала отново напомни за себе си и се оправда със съдията за поражението 2:4 от ЦСКА.

Както е известно в 33-ата минута на мача Майкъл Тевия ритна без топка Борис Галчев и заслужено бе изгонен с директен червен картон, но Кокала обяви, че това било симулация на Галчев и Тевия заслужавал най-много жълт картон.

"Получихме два гола и ни показаха червен картон при симулация на Галчев. За мен това не бе червен картон, може би най-много жълт. Оттам се реши изхода на мача".

"Видяхте, че после направихме промени и заслужено отбелязахме два гола, а изпуснахме и още два. Ако на тях им бяха изгонили футболист, щеше да е друго. Дори жълт картон не получиха, а имаше доста спорни ситуации, в които можеше да се отсъдят фаулове за нас", каза Велев.

"Отборите пред нас също ще губят точки, ще гледаме да се вдигаме. Знаете, че разликата ни с предните отбори е 8-9 точки, доколкото знам. Но имаме много мачове до края и не трябва да губим надеждата".

"ЦСКА заслужено е на първо място. Играят добър и атрактивен футбол. Смятам, че можеше да ги затрудним много, ако не беше влязъл първият гол", завърши Кокала.