Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че разгромното поражение от Базел в Шампионската лига няма да изтрие всичко постигнато от разградчани в Европа.

Както е известно, във вторник Лудогорец бе разбит с 0:4 от швейцарците и изигра меко казано слаб мач.

Петричев обаче е категоричен, че тази загуба ще въздейства положително на отбора и "орлите" отново ще полетят на високо.

„Анализ на мача няма да правя, нищо фатално не е станало. Съжалявам, че не успяхме да зарадваме любителите на футбола. Имаше много хора, които бяха дошли да ни подкрепят и голямо благодаря на тях”, заяви Петричев.

„Надявам се след тази загуба да станем по-силни, да си направим изводи и ако е необходимо треньорският щаб да направи корекции".

"Мога да кажа, че ръководството на отбора стои плътно зад тези момчета и надявам се всички, които обичат Лудогорец не са забравили, че това са момчетата, които постигнаха успехите".

"Една такава загуба няма как да вгорчи всичко хубаво, което постигнахме до момента. Не бива да правим трагедии”, каза още Ангел Петричев.

„По-важното е сега да запазим спокойствие, за да се подготвим за мача с Ливърпул и да си гоним нашите цели в Европа”, завърши шефът.