Деца и юноши от всички школи по футбол в България ще влизат без пари на реванша със Стяуа от плейофа на Шампионската лига, реши ръководството на българския първенец, съобщава официалният сайт на клуба.

Подобна практика имаше и по време на миналогодишното участие на "орлите" в плейофа на най-комерсиалния турнир срещу Базел, както и в груповата фаза на Лига Европа след това.

Реваншът със Стяуа талантите могат да изгледат от сектор "Б", като за тях е определен вход №10. Реваншът от плейофа на Шампионската лига Лудогорец - Стяуа ще бъде изгледан безплатно и от младежкия национален отбор по волейбол.

Както е известно, снощи Стяуа падна от тима на Чехлаул с минималното 1:0 у дома. Лудогорец, който също направи грешна стъпка в българския шампионат, завършвайки 2:2 при визитата си на Локомотив София, приема румънците на Националния стадион „Васил Левски“ в решителен мач реванш в сряда.

След първия двубой в Букурещ, северните ни съседи имат преднина от един гол. Победителят от двойката ще се класира за групите на Шампионската лига, а загубилият ще играе в Лига Европа.