Георги Иванов-Гонзо вече е треньор на Левски. Това обяви лично Гонзо, който е и спортен директор на "сините".

Иванов ще замени Пепе Мурсия, който по-рано днес уволни. Така Гонзо за трети път ще поеме Левсски, като предишните му два периода не бяха никак успешни.

В даден период от миналото Георги едновременно бе играещ-треньор и спортен директор, сега ще изпълнява "само" две длъжности.

Силният човек на "Герена" начерта и бъдещето на отбора, като основата е налагането на играчи от ДЮШ в първия тим.

„От днес аз съм треньор на Левски. Пепе Мурсия не само трябваше да има резултати, но и да развива отбора, а това не стана".

"Затова се наложи смяната на Мурсия, с когото прекратихме договора си по взаимно съгласие. Засега аз съм треньор на Левски. Не е обсъждано нищо повече".

"Аз ще бъда човекът, който ще води отбора. Познавам най-добре Левски. За тези 2 месеца не съм се намесил нито веднъж на Мурсия“, заяви Гонзо.

"Ние направихме селекция, която да бъде основа. Когато взимаме по 12 човека, нормално не при всички качеството да е налице. Затова ние искаме от следващата пауза да надграждаме над клуба".

"Ние очаквахме това нещо да се случи. До следващия летен трансферен прозорец, трябва да имаме хомогенен състав. През това време имаме и юноши, които трябва да се мотивират по най-правилния начин, за да заемат водещо място в клуба".

"Основата ни задача сега е, Левски след 2 или 3 години да има кадри от школата в първия състав", добави Гонзо.