Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев похвали сериозно играчите си след победното 4:2 над Стяуа в контрола играна в Англия.

Стоев изрази възхищението си и сподели, че футболистите му са играли феноменално в този мач.

"Радва ме хубавата победа, но тя също така ме притиснява и от друга страна, тъй като все още сме в начален етап на подготовка и показахме доста добри неща, но колкото и парадоксално да звучи – това ме притеснява", започна Стоев.

"Изключително съм доволен от играта, а резултатът беше плод на това, което показаха футболистите. Харесаха ми - имаше доста футбол, доста агресия, доста голови положения, доста изпуснати дузпи."

"Като цяло показаха едно впечатляващо представяне. Винаги има и от какво да не съм доволен. Контролите са за това – да видим слабостите и да ги изчистим". 

"Видяха се слабости, но хубавите неща бяха много повече. Изпуснатите дузпи ме карат да се замисля – аз си познавам футболистите, но за съжаление нямам някой изявен дузпаджия".

"Надявам се в контролите да изпускаме дузпите, но в официалните мачове да ги вкарваме. Виждаме и на Световното първенство колко дузпи се изпускат, но в това отношение ще взема мерки”, добави Стоев.