Защитникът на Левски Аймен Белаид направи любопитен коментар за моментното състояние на "сините", както и за бъдещето на отбора.

Белаид се закани, че Левски ще победи ЦСКА в в предстоящия сблъсък между двата тима още във втория кръг на новото първенство.

През изминалото първенство армейците разнебитиха "сините" в първенството и ги победиха четири пъти, а головата разлика бе 8:1 в полза на ЦСКА.

"Георги Иванов в момента има много работа и я върши, аз не го виждам много често. Чувам отвсякъде само позитивни неща за него. Надявам се да сме готови за първия сблъсък с ЦСКА, който е във втория кръг на "А" група".

"Ние сме длъжни да се подготвим за началото на сезона, когато започва той, а не да чакаме да стане септември, за да сме в оптимална форма. Всички се надяваме, че ще има разлика в отбора в сравнение с миналия сезон, когато загубихме 4 пъти от ЦСКА".

"Сега вече сме поставили ново начало. За себе си мога да гарантирам, че искам на всяка цена да се представям по-добре, защото не обичам да губя и не мога да приема толкова много поражения от един и същ съперник. Особено най-големият. Ако паднем още веднъж от ЦСКА, ще ми дойде прекалено много", каза Белаид пред "Меридиан мач".

"Всички играчи в Левски имат качества. Трябва обаче да се действа бавно и постепенно, за да не прегорят тези футболисти. В началото, когато няколко млади момчета навлязоха, им беше трудно".

"Що се отнася до новите попълнения - още не съм тренирал много с тях и не мога да кажа нищо. Спомням си обаче, че Домовчийски направи добри неща срещу Левски. Играл е и в Германия преди това. Няма как да си слаб, щом си бил там", подчерта той.

"Не мисля, че целта пред отбора тази година е титлата. Трябва да изградим отбор и стил на игра, за да поставим основа и за догодина".

"Във футбола никога не знаеш какво може да се случи, но титлата не е реалната цел. Класиране в евротурнирите би било отлично постижение", завърши Белаид.