Волейболният ЦСКА обяви нов генерален спонсор в лицето на букмейкърска компания. Президентът и старши треньор на ВК ЦСКА Александър Попов заяви, че новото партньорство е с продължителност три години, е с надежда за по-добро бъдеще.

Попов анонсира и трансфера на Николай Пенчев в клуба. Дългогодишният национал на България води подготовка с армейците в последните седмици.

„Изключително сме щастливи и доволни във волейболен клуб ЦСКА да обявим пред вас подписването на договор с компания за онлайн залози. Целта е преследване на по-високи цели – в мъжкото и женското направление. Знаете, че в България е трудно. В последните години знаете, че държим едно ниво. Но феновете, а и самите ние, искаме повече".

"С надежда и с радост подписваме този договор. С надеждата за по-добро бъдеще. Пред нас седят редица проблеми, първенствата започват. Според мен в мъжкото първенство предстои един от най-изравнените шампионати. С партньорството на основния ни спонсор се надяваме да бъдем там, където заслужават феновете, пък и самите състезатели“, заяви Александър Попов.

„Не е търсен ефектът тази добра новина да бъде факт сега. Ники Пенчев тренира от началото на подготвителния период с нас, но чакаше да види за чужбина как ще се развие бъдещето му.  Но днес се разбрахме, че ще облече червената фланелка. Надявам се Ники Пенчев… по нашите стандарти е младо момче, нека помага на клуба и нас дълги години“, каза още Попов.

„Суперкупата е интересно състезание, особено с такъв мач между двата наши отбора. Лакмус на селекциите на двата отбора. Ще е интересен мачът. Като че ли съперникът има малко предимство с по-дългата и целенасочена подготовка. Ние днес обявихме последния си състезател. Надявам се на хубав мач и победа“, продължи Попов.