Новият официален партньор на волейболен клуб „Левски София“ за следващите три години ще е Palms Bet. Същият спонсор има и футболният „син“ клуб. Партньорството бе обявено на специално събитие в спортна зала „Левски София“, на което бяха двамата президенти на клуба Давид Давидов и Владимир Николов, както и Роси МакКий, съосновател и краен собственик на „Телематик Интерактив България“ АД, който оперира под марката Palms Bet, и Лъчезар Петров, изпълнителен директор на дружеството.

"Присъединяваме се към нова общност, с която споделяме общи ценности. Подобно на волейболен клуб „Левски“, ние вярваме, че отдадеността, работата в екип и постоянството са ключови за реализиране на набелязаните цели и успеха. С това официално партньорство даваме заявка за нашата подкрепа за спорта в България, както и за спортни клубове „Левски“, защото за нас „Левски“ е кауза и си заслужава да се инвестира в развитието на всички клубове, които са обединени с името Левски. Днес е ден на християнското семейство и за нас това е символичен знак, че действително следващите три години ще бъдат вълнуващи и ни предстои да направим много неща заедно", сподели Роси МакКий, която получи от Владимир Николов новия екип на "сините" със символичен номер 2027.

"Изключително щастливи сме да обявим това наше ново партньорство, което се надяваме да осигури една допълнителна финансова сигурност на нашата организация, и то в изключително важен момент на нови предизвикателства пред нас - участие в Шампионска лига след дълга пауза и засилени амбиции в женското направление", каза Давид Давидов.

"Бих искал да приветстваме нашите нови партньори, с които се надяваме да вървим уверено и дългосрочно по пътя, който сме избрали. Изключително щастлив съм, че участвайки в Шампионската лига при мъжете и Купата на европейската конфедерация при жените, ще имаме възможност да се представяме на едно достойно ниво, благодарение на възможностите, които ни дава това партньорство", допълни Николов.

Участие в официалното представяне на новия партньор на клуба взеха още старши треньорите на мъжкия и женския състав - Николай Желязков и Радослав Арсов, както и играчите на двата тима Владимир Гърков, Тодор Скримов, Дария Иванова и Вяра Парапунова.

“Радвам се, че сме тук, точно в този момент. На мъжкия отбор предстои ключово участие – Шампионска лига. Искрено се надявам, че ще успеем да подпомогнем успешното представяне на отбора и вашите победи отново ще станат повод за радост и гордост на българите”, изтъкна от своя страна Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Palms Bet.

Снимка: БГНЕС