Справедливият резултат бе победа за Порто, заяви старши треньорът Витор Бруно след равенството 3:3 срещу Манчестър Юнайтед в мач от Лига Европа. Португалците направиха пълен обрат с три безответни гола и можеха да вкарат още, но не успяха и Хари Магуайър изравни в добавеното време на мача. 

"Свършихме трудната работа, обърнахме мач срещу много силен противник и дори можехме да вкараме за 4:2, но допуснахме гол от статично положение. Случват се такива неща във футбола. Днес късметът бе на тяхна страна, но следващия път може и да е на наша", заяви треньорът на Порто за официалния уебсайт на УЕФА. 

"Доволен съм, въпреки изпуснатата победа, защото отборът показа характер и момчетата останаха верни на себе си. Много е важно никога да не се предават, колкото и трудно да е предизвикателството. Те показаха кураж и смелост. Това вече ни помогна много от началото на сезона. 

"Адаптирахме се добре при всяка ситуация и всички промени работеха добре. Ироничното е, че именно малките детайли не ни позволиха да вземем трите точки. Направихме всичко за победата. Не искам да бъда арогантен, но справедливият резултат бе победа за Порто". 

Снимка: БГНЕС