Старши треньорът на Панатинайкос Диего Алонсо бе разочарован от големия брой пропуски, който неговите футболисти направиха в двубоя с Ботев (Пловдив) от втория квалификационен кръг на Лига Европа. "Детелините" спечелиха с 2:1, но този резултат оставя сериозни шансове на българския тим да излезе краен победител другия четвъртък.

"Изиграхме добър мач до 70-ата минута. След това две неща оказаха влияние - голът, който Ботев отбеляза, както и фактът, че това бе четвърти официален мач за тях от началото на сезона", коментира наставникът на Панатинайкос и защити своя футболист Тони Вилена, който сбърка при попадението на Ален Корошец.

"Всеки може да направи грешка. Важното за Тони Вилена е да продължи напред и той има куража да го стори. В края на срещата изпитвахме трудности, което е нормално, когато един отбор е поставен под напрежение. Имахме възможности да отбележим още голове и да направим разликата още по-голяма, но не съумяхме да го сторим. Все пак е важно, че стигнахме до успеха, което ще ни даде увереност", каза още Алонсо.