Мениджърът на Тотнъм Моурисио Почетино остана много разочарован от изпуснатата победа срещу Бешикташ.

Турският тим измъкна равенство 1:1 като гост на "Уайт Харт Лейн" в мач от Лига Европа, след като Демба Ба вкара късен гол от дузпа.

Тя бе направена след нелепа игра на Влад Кирикеш, който първо не можа да пресече сравнително лесна топка, а след това игра умишлено с ръка в наказателното поле.

"Във футбола винаги може да допуснеш грешка. Беше злощастен момент. Той направи една грешка след друга такава. Но трябва да го приемем, защото това е футболът", коментира Почетино.

"Много съм разочарован. Ядосан съм, разочарован съм и всичко останало, което може да кажете. Но в крайна сметка резултатът е 1-1. Допуснахме в последната минута, което е много разочароващо. Трудно е да се приеме".

Все пак Почетино нямаше как да не признае добрата игра на съперника, която принуди вратаря Уго Лорис да направи няколко страхотни спасявания.

"Важно е да имаме вратар като него или Мишел Ворм или Брад Фридел. Те имат голям опит и са топ класа. Да, Лорис направи две или три големи спасявания, но техният вратар също направи две големи спасявания. Беше 1-0 за нас, ако бяхме вкарали втори гол щяхме да убием интригата".