Защитникът на Реал Мадрид Даниел Карвахал също постави рекорд по време на снощния разгром с 3:0 над Ювентус в първи мач от 1/4-финалите на Шампионска лига, игран в Торино.

Испанският национал записа 25-та поредна среща без загуба в турнира, с което надмина постиженията на Луиш Нани и Патрис Евра, които с екипа на Манчестър Юнайтед не бяха падали в 24 последователни двубоя.

Интересното е, че за последно Карвахал претърпя поражение в надпреварата именно в Торино – 1:2 от Юве през 2015 г., като точно той направи дузпата, от която Карлос Тевес донесе успеха за "бианконерите".

"На прав път сме. Пасът ми към Роналдо беше добър, но неговото изпълнение... Аплодисментите от феновете на Юве го описват най-добре", заяви Карвахал след снощния мач.  

<script>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));</script> <div class="playbuzz" data-id="d2bd6fcd-aabb-45f6-9cb1-8d0181805f5d" data-show-info="false"></div>