Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино бе доста критичен към тима си след загубата с 0:1 от Леверкузен в снощната среща от груповата фаза на Шампионската лига, която се игра на "Уембли".
 

"Ако видим статистиката, тогава ще направи впечатление, че и двата тима създадоха равен брой шансове. Проблемът обаче е, че когато играем на "Уембли", нашият противник е клиничен пред гола, а при нас просто топката не иска да влезе в противниковата врата. По подобен начин няма как да победим и просто трябва да се стегнем. Нямаме абсолютно никакво извинение за това!", обяви той на пресконференцията след мача.

"Във футбола е трудно да спечелиш, когато не можеш да вкараш гола, това е. За съжаление бяхме зле, няма какво да се лъжем. Не ми хареса представянето ни. Нямам какво да кажа повече за "Уембли", просто бяхме доста зле. Сякаш нещо ни спира да играем нашия си футбол, който е атрактивен и с много голове".

"Намираме се в лош момент. Навлизаме в серия без победи и трябва да анализираме внимателно ситуацията и да си отговорим на някои въпроси".