Треньорът на Бенфика Руи Витория бе много доволен от играта на своя отбор при визитата на Байерн, но изрази съжаление за минималната загуба с 0:1.

"Честно казано мачът се разви точно така, както очаквахме. Горд съм с моите футболисти, защото играхме много добре. Имахме и своите проблеми разбира се, но като цяло играта ни бе доста силна. Не съм доволен от резултата, но както вече казах играта ни бе отлична и ще се опитаме да я повторим и на реванша", обяви той на пресконференцията след мача.

"Много се радвам и на голямата подкрепа от феновете на Бенфика, която получихме. По трибуните имаше 4-5 хиляди наши привърженици и искам да им благодаря".

"През следващата седмица обаче ще играем пред 60 хиляди души. Честно казано ранният гол, който ни вкара Байерн, изобщо не ни влизаше в плановете и фактът, че допуснахме толкова рано попадение, ни "уби".

"Според мен заслужавахме да вкараме на Байерн. Определено можехме да им създадем сериозни проблеми. Развръзката още е отворена и ще гоним на всяка цена победа на наш терен".