Бившият футболист на Ювентус Валери Божинов е сигурен, че "бианконерите" ще покорят европейския клубен връх за трети път в историята си.

Още по темата

 

Головият хищник даде точен резултат 2:1 в полза на "старата госпожа" и дори прогнозира кои футболисти ще се разпишат тази вечер на Олимпиащадион в Берлин.

Снайперистът в пеналта се прочу като познавач не само на победителите в мача, но и на точните резултати покрай полуфиналите на Юве в турнира.

Безпощадният стрелец позна 1:1 срещу Реал в Мадрид в 2:1 за Ювентус в Торино. Оракулът Божинов гледа на кафе в студиото на bTV и предрече изхода на големия финал и голмайсторите.

"Виждам, виждам, виждам... 2:1 за Ювентус. Това е моята прогноза с голове на Карлито Тевес, Погба за Ювентус и Меси за Барселона", отсече машината за голове Валери.

"Надявам се отново да позная както го направих и преди, на полуфиналите. Все пак съм играл в Юве и им пожелавам успех. Сигурен съм, че ако Ювентус играе така както срещу Реал Мадрид, може да успее."

"При такива футболисти като Меси, Суарес и Неймар, Ювентус не трябва да се притеснява и да мисли за тях, а да си играе играта. И Реал имаше звезди, но загуби. Футболът е топка и нищо не се знае, всичко може да се случи", допълни голаджията.