Още по темата

 

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо бе изключително разочарован след позорното отпадане от 1/8-финалите на Шампионската лига.

"Сините" напуснаха турнира след 2:2 у дома срещу ПСЖ, след продължения. Парижани елиминираха противника си по правилото за повече голове на чужд терен.

"ПСЖ заслужи напълно да продължи напред", обяви ибериецът след края на мача, цитиран от официалния сайт на Челси.

"Когато един отбор не може да се защити след два корнера и получи два гола от корнер, тогава той със сигурност не заслужава победата. Ние не успяхме да се справим с натиска в самия мач дори с човек повече на терена и за мен това бе голяма изненада".

"За тях бе дори лесно с 10 души - създадоха си защитна организация, която включваше две линии от по 4 души, а Кавани действаше в атаката и чакаше подходящ момент, за да вкара  - наша грешка или корнер".

"Реално погледнато те нямаше какво да губят. Знам какво е чувството да играеш с 10 души във важен мач от Шампионската лига. Ние заслужавахме да бъдем наказани, както вече казах. Освен това ПСЖ е отбор с опит и добри играчи".

"Не мога да скрия, че съм разочарован, но мисля, че като цяло се намираме в добра ситуация. Не е момента да плачем, но не е и момента да се смеем. Просто ще анализираме нещата", завърши Специалния.